Kampaaja

Tervetuloa aurinkoiseen kampaamooni Mäyryyn,
terveisin Marja-Terttu (Maija)


Parturi-kampaamo Marlette on palvellut Kuortaneen Mäyryssä 15.7.1996 alkaen. Avatessani oman liikkeen, asiakkaat ottivat minut ilolla vastaan, sillä kylälle oli odotettu uutta kampaajaa jo kauan. Työkalenterini alkoikin täyttyä nopeasti ja toiminta on jatkunut vilkkaana jo yli kaksikymmentä vuotta!

Luotettava, yksilöllinen asiakaspalvelu

Olen pyrkinyt olemaan asiakkailleni aina läsnä ja halunnut palvella heitä yksilöllisesti. Olen joustanut työajoissa ja olen täsmällinen ja luottamuksen arvoinen asiakaspalvelija. Laaja kanta-asiakaspiiri on liikkeeni perusta, lisäksi satunnaiset ohikulkijat ja kesäasukkaat tuovat ison vaikutuksen liikkeelleni. Marletteen onkin helppo poiketa kadun varrelta kysymään aikoja.

Aloittaessani liikeideani toimi automaattisesti, olinhan nuori, trendikäs kampaaja – ajan myötä kilpailu on kiristynyt pienellä paikkakunnalla – olen kuitenkin päivittänyt osaamistani, ja yritystoimintani perustuen yksilölliseen ja hyvään asiakaspalveluun, asiakkaat ovat pysyneet ja uusia tullut.

Käytössäni olevat tuotteet

Tuotteeni ovat päivittyneet entistä ekologisempaan suuntaan ja sopivat myös herkille ja allergisille. Käytössäni ovat KC Professionalin lähes kaikki tuotesarjat sekä SIM Sensitiven System4-sarja. Lisätietoa tuotteistani löydät täältä.

Tervetuloa tuoliini

Kouluttautumalla sekä alaani seuraamalla olen pysynyt kiinni trendien suuntauksissa, vaikka tuoliini uskaltavat tulla myös perinteistemmän kampausten ystävät – olet lämpimästi tervetullut aurinkoiseen kampaamooni!

 

Tutustu työnäytteisiini:

 

 


 

pakamarlettelogo

Parturi-kampaamo Marlette

0400 160 339  |  Seinäjoentie 71 | Kuortane, Mäyry
paka.marlett@gmail.com | kampaamomarlette.com